Cada recerca a internet és una oportunitat per vendre

Guanyaràs notorietat i generaràs més ingressos

SEO

Especialistes acreditats en SEO, analitzem i confeccionem un millor posicionament de la teva web en els resultats orgànics (gratuïts) en els principals cercadors, controlant periòdicament el seu estat.

-Analitzem, descobrim i solucionem els problemes tècnics de la teva web.

-Aconseguim enllaços des d’altres llocs web perquè donin un cert valor els cercadors.

-Identifiquem les pàgines més importants del teu lloc web.

Imprescindible per al teu negoci aparèixer en els primers llocs (Google, Bing …) ja que et permetrà generar noves oportunitats de negoci.

DEFINICIÓ

Search Engine Optimization (SEO) “La Optimización para Motores de Búsqueda” :  és el procés de fer millores dins i fora del seu lloc web per tal de guanyar més posicions en els motors de cerca. I més posicions en els motors de cerca ens ajuda a tenir més visitants.

Un motor de cerca és capaç de classificar i mostrar totes aquestes pàgines web en ordre de rellevància a aquesta frase que l’usuari ha sol·licitat. Això és molt important, perquè els motors de cerca fan una distinció molt clara entre el contingut que es busca enfront de contingut rellevant d’altres frases.

SEM

Acreditats professionalment en Google Adwords i en Bing Ads; identifiquem i analitzem les paraules clau i els termes més buscats pels usuaris; per tal de planificar i executar campanyes publicitàries i avaluar els resultats.

Així permetem als nostres clients obtenir una major visibilitat per generar demanda en els teus serveis.

Amb anys d’experiència en campanyes de posicionament pagat en diferents canals: Google (Adwords), Facebook, Instagram, Twitter… gràcies a la segmentació que ofereixen aquests canals, arribarem directament al teu públic objectiu mitjançant anuncis segmentats en aquestes plataformas.

Gràcies als panells de seguiment podrem realitzar una anàlisi detallada de la rendibilitat de la campanya.

El marketing de cercadors és controlable i mesurable. Tu decideixes el que vol gastar i exactament la pàgina a la que vols que apuntin els teus anuncis.

DEFINICIÓ

Search Engine Marketing (SEM) “El Marketing de Búsqueda”   afecta les àrees dels resultats patrocinats en motors de cerca com Google. Un dels sistemes més usats és Adwords (PPC, pagament per clic), on qui més oferta per un terme de cerca apareix primer a la pàgina de resultats.

QUI SOM

Jordi Pérez

Soci fundador

Biografia:

Apassionat de la Fotografia, la Marca Personal i el Marketing en general, és l’encarregat de liderar la creació de l’estratègia, potenciar la imatge i transmetre la teva marca personal.

Es centra en el paper de les persones dins del marketing (com és, com pensa i com es comporta el consumidor) i també és el responsable dels projectes de marketing per a persones (Personal Branding).

Especialista en: 

  • Marketing Digital & Community Manager
  • Social Media Specialist
  • Fotografia i Disseny
  • Formació presencial i online

Kiko Guàrdia

Soci fundador

Biografia:

Apassionat del Marketing Online, la Marca Personal, i les Noves Tecnologies en general. És l’encarregat de liderar la creació de l’estratègia de cada client.

Es centra en transformar els negocis offline en negocis online, destacant les funcions d’anàlisi de dades, i la posterior presa de decisions determinada per les variables prèviament analitzades. La creació de nous models de negoci i la seva implantació són les seves especialitats.

Especialista en: 

  • Transformació Digital & Ecommerce
  • Business Strategist
  • Anàlisi Web
  • Formació presencial i online

CLIENTS & PORTFOLI

CLIENTS WEB

CLIENTS XARXES SOCIALS